you can’t read my poker face

Pokerul este un joc de carti, in care trebuie sa aranjezi cartile astfel incat sa rezulte anumite combinatii. Majoritatea stiti despre ce e vorba, deci nu stiu de ce am scris chestia de dinainte.

E tentant si te cuprinde imediat, ca majoritatea jocurilor de noroc. E ideal sa joci intre prieteni, e foarte tare. Partea proasta e ca majoritatea il joaca pe bani si asa devin unii maniaci. Problema lor pana la urma. Si mie imi place pokerul dar ma abtin sa joc pe bani… si uite-asa am gasit o modalitate de a juca cu prietenii, cand vreau, fara bani. La sectiunea GAMES pe hi5, pokerul hold’em e unul dintre cele mai populare jocuri.

Iti trebuie doar cont de hi5 si browser, primesti la inceput 2000$ pe care ii inmultesti… mai poti castiga bani prin friend requesturi, ii poti lua cu bani adevarati sau mai gasesti 2 chestii, ruleta si inca un aparat (ala de dai de o maneta si tre sa se combine 3 imagini) pe care le poti juca atunci cand crezi ca te-a izbit norocul.

Ma rog, pentru cei care “vor sa dam o mana”, va astept pe hi5, la poker palace.

Advertisements
Posted in Fun, Games, Links. 1 Comment »

One Response to “you can’t read my poker face”

  1. Inka Says:

    Buna, ma scuzi ca te deranjez, dar vreau sa te intreb daca vrei sa facem un schimb de linkuri. Astept mesajul tau la mine pe blog cu datele tale exacte si numele cu care vrei sa fii trecut.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


»
%d bloggers like this: