uite primaritza, nu mai e primaritza

Azi, in timp ce eram la Emil si vorbeam cu Diana la telefon, primesc un apel cu numar privat. Cum nu raspund la nimeni ce ma suna cu privat sau cu un numar pe care nu-l cunosc, asa am facut si de data asta. Peste o juma’ de ora, urmand sa aflu ca Lory a primit un telefon cu numar privat si raspunzand, a vorbit cu cineva care cica ar fi “aflat” ca ea cu inca o persoana sunt primaritza. Mi-am dat seama ca e o persoana cu mintea putin cam “Edy si Lory sunt primaritza”.

Nu stiu de unde pana unde si ce asemanari ati gasit voi intre noi si ea/ei, dar fac acest post sa lamuresc lumea de parere cu tipa respectiva.

In primul rand, mi se pare de cacat si de aceea va rog sa insistati pe chestia asta: Unii oameni cred ca eu sau Lory sau Roby putem fi pentru ca noi avem bloguri mai “populate”. Nu vi se pare penibil? Mie da.

In al doilea rand, am mai spus, spun si voi spune in continuare, nu am nevoie de nimic ca sa ma ascund daca imi dau cu parerea. Daca vroiam sa critic oamenii si sa rad de ei, o faceam pe blogul meu. Dar sunt de parere ca unele persoane nu merita doi bani si cu atat mai putin atentia cuiva. Cei care ma cunosc, stiu asta, cei care nu, nu.

Pot sa zic ca ma multumeste putin chestia asta, pentru ca persoana care a facut lehliu mania e o persoana inteligenta si creativa, iar faptul ca cei mai multi oameni ma (ne) incadreaza la acest tip imi ofera satisfactie.

In rest, nu ma intereseaza creatorul blogului si, desi am eu banuielile mele , nu le-am facut niciodata publice pentru ca mi se pare de cacat, iar, sa vorbesc atunci cand nu cunosc si cand nu am argumente stabile.

N-o sa oblig pe nimeni sa faca nimic, dar va dau un sfat. Nu mai intrati pe blog si nu mai aruncati cu cacat in cine va vine voua la gura, deoarece chestiile astea ofera satisfactie stiti-voi-cui. Acum o sa va zic o chestie pe care am auzit-o intr-un film, The Oxford Murders si care mi se pare geniala:

“Singura crima perfecta nu e cea care nu a fost niciodata elucidata, ci cea rezolvata cu un fals vinovat.” Nu mai ramific, va las si sper sa intelegi singuri asta.

ps: Am uitat sa zic. Da, nici eu nu sunt de acord ca cineva sa rada de oameni doar pentru ca stau in Lehliu, sa faca publice unele chestii si sa-si ascunda identitatea, dar e o problema. Majoritatea chestiilor scrise pe lehliu mania sunt cam adevarate.

Advertisements

3 Responses to “uite primaritza, nu mai e primaritza”

  1. Roxanna Says:

    Felicitari pt pozitia in ZeList.:):D

  2. robyy1 Says:

    Edy,noi sa fim sanatosi si lumea chiar poate sa ne vorbeasca cat vrea ea,ca pana la urma in Lehliu este o mare mancatorie de c***t!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: