sunt anti…

O sa explic putin in postu asta ce nu-mi place mie la oameni. Am ideea de cateva zile, dar acum am dispozitia necesara sa o scriu. Scriu pe scurt, defapt sunt mult mai multe, dar unele sunt prea neimportante iar altele foarte generale. Deci, sunt anti:

– Imaturitate. Cine-ar suporta pe cineva foarte stresant, vorbind despre jocurile lui cu masinute? Ar fi o fata din Lehliu care are blog si pe care as putea s-o dau exemplu, dar n-are rost sa linkez.

– Glume proaste. S-a mai intamplat in cercul meu de prieteni ca cineva sa ii arda obrazul cu tigara cuiva, punandu-i-o langa si strigand, sau au mai aparut pe parcurs unele persoane cu glume gen “Cine ma spala la cur?”. E penibil.

– Persoane ce se baga in seama prea mult. De la aia care te intreaba unde te duci si te urmeaza toata ziua pana la aia care inventeaza chestii despre tine.

– Babe. Ce poate fi mai urat decat o adunare de babe fara dinti, facand pe radioul? Babele spun orice deci nu poti avea incredere in ele si te urmaresc, a doua zi urmand sa fi subiect de barfa la coltul strazii.

– Jocuri de noroc. Pe bani. Si mie imi place pokerul, dar doar pentru distractie, o sa vorbesc de asta in alt post.

– Happy End. N-o sa inteleg niciodata ce rost are o carte, un film, ceva cu happy end.

– Baba care se plimba cu bicicleta. Banuiesc ca e ceva general, cred ca oricine are asa ceva in oras/sat. Daca indraznesc sa salut, imi raspunde cu “Buna, mami!”. Pai stai ma asa, cand o sa renunti la bicicleta (sau macar s-o vopsesti) si cand o sa-ti pui toti dintii sa-mi zici mie “mami”. Si oricum, ma mai gandesc.

– Manele si tot felu de persoane shuK kRe o ardh ayur3ah. Cum adica de ce?

– Cei care scriu naspa dpdv gramatical si au blog si in plus, se si lauda.

– Ar fi mai multe, da ma opresc. 1 pentru ca n-are rost sa evidentiez ca fac parte din majoritate si 2 pentru ca nu vreau sa jignesc.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: