despre link exchange

O sa scriu in postul asta despre toti copiii care au uitat ce e ala blog. Sunt niste oameni care se plictisesc mai des, care nu-si gasesc o ocupatie, care n-au cu cine sa vorbeasca si asa mai departe. Pentru asta exista blogul, sa scrii pe el ce ai tu in cap (nu sa dau copy paste); sa impartasesti celorlalti unele chestii cum ar fi teorii legate de anumite chestii, pareri despre unele persoane, muzica preferata, etc. Sau poti sa il faci privat, sa il tii doar pentru tine, gen jurnal.

N-o sa inteleg niciodata minorii (pentru ca daca nu erau minori, aveau alta mentalitate si nu actionau asa) care posteaza o data la doua saptamani si nici macar atunci ceva original, ci un video de pe youtube, sau un copy paste la ceva de pe net urmand ca la sfarsitu postului sa scrie doar “nasol”, sau o chestie (ca nu pot sa zic text) de 2 randuri despre ei, aminitirile sau intamplarile lor. Ar fi ok pana acum, dar de la chestia asta pana la link exchangeuri cu toate blogurile, de ai in blogroll o lista pe care daca o citesti faci febra musculara la degete de la cat scroll dai, e cale lunga.

Mi se pare aiurea sa vad un blog cu un page rank mai mare sau un loc in zelist mai inalt decat al meu, fiind “incarcat” (vorba vine) cu videouri, imagini si copy paste. In primul rand, daca vrei page rank mare si alte alea, trebuie sa te gandesti ca prin schimbul de linkuri, atragi un anumit numar de vizitatori. Si vizitatorii, adica oamenii, intra la tine pe blog si ce vad? Nimic. Nu ii atrage cu nimic blogul tau, le lasa o impresie de cacat despre pagina ta si automat, despre tine. Decat daca or fi alti obsedati ca tine, atrasi ca un magnet de pagina “LINK / BANNER EXCHANGE”.

Nu fac referire la nimeni cunoscut, mai ales ca am hiperbolizat intr-un fel persoanele de care vorbesc, asa ca fara suparare, ganditi-va la chestia asta inainte sa dati copy paste la linkul si numele blogului pe toate cacaturile ce accepta link exchange sau (mai nou) sa dati commenturi pe bloguri “mari” cu linkul vostru. Bloguri mari, adica cu trafic intens si page rank mare, care nu accepta link exchange.

Daca tot exista blogurile astea, ce salveaza rutina de cele mai multe ori, haideti frate sa le facem sa se numeasca bloguri si pe voi bloggeri in adevaratul sens al cuvantului. Evidentiati-va prin originalitate!

Advertisements

4 Responses to “despre link exchange”

 1. Aurora Says:

  N-ai somn? ๐Ÿ˜›

 2. Edy Says:

  Nu. ๐Ÿ˜€

 3. Dianna Says:

  ca bine zici ๐Ÿ™‚

 4. roupdate Says:

  Ajuta si acel link pe un website ceva mai mai cunoscut/mare …. DAR cel mai bun SEO este continutul ๐Ÿ™‚ De exemplu tu intri pe website-ul meu pentru din greseala sau dintr-un anumit motiv …. (vezi link pe site-ul X) daca gasesti ceva interesant revi daca nu “hai pa” si asa “te faci mare” .

  Eu personal , pun un accent mare pe originalitate (sau macar traduse in RO(vezi cazul meu) decat sa ma sinucid prin SEO !!!

  Am un template SEO , 2 plugin-uri SEO iar acum ma ocup de link exchange (cateva site-uri de profil , selecte) … si asta este , restul conteaza continutul atractiv/unic …..

  Succes !!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: