what would I do?

Fraate, e incredibil. De ce isi face toata lumea blog? De ce se spune “L-am facut pentru ca asa am simtit, nu pentru ca au altii.”? Cum sa spui asta cand tu habar n-aveai ce e ala blog si abia ti-ai facut si tu cont? Si daca ai simtit, ce anume ai simtit? Ai simtit nevoia sa pui poze cu Animal X? Sa scrii melodiile tale preferate? Sa copiezi citate de pe net? Sa scrii in fiecare post “Nu am scris nimic interesant.”? Sa povestesti ce ai mancat tu de acum o saptamana incoace? Toate astea, fiind analfabeta? Da, analfabeta, pentru ca majoritatea de care vorbesc sunt fete.

Care e toata chestia? “Blogul meu nu e ca al aluia!” Ba da, blogul e la fel, difera doar modul in care scrii. Si daca scrii doar ca sa nu fi la fel ca ala, mai bine te lasi. E ceva ce nu mai inteleg, astept sa se linisteasca apele si sa dispara nespalatele de prin preajma.

Advertisements

9 Responses to “what would I do?”

 1. edyp Says:

  off,mey Edy…dur mai esti mai!!lasa k iti sta mai bn in varianta dura decat buna;) si in final NU uitati pisipoancelor spuneti DA DUREXXXX!!!!=)))))

 2. Infantile Says:

  Mare dreptate are Roby :)).

 3. barbumadalina Says:

  haha, crimnala treaba cu “spuneti DA durex” :)) scurt si la obiect :)) cat despre bloguri aparute ca ciupercile dupa ploaie, asta e edy, e o moda, o sa treaca, nu o sa mai fie “cul” si or sa le paraseasca. si stii de ce? pentru ca blogul nu e haifaiv, pe blog mai trebuie sa si gandesti, treaba cam dificila pentu unii oameni ๐Ÿ™‚

 4. Dianna Says:

  oh shit, am comentat de pe profilul lu mama, anyway, eu am comentat mai sus :))

 5. Dana Says:

  Hei, ce sari la altii? Ca si tu ti-ai facut, numai ca aveau si altii! ๐Ÿ˜›
  Nu cred ca mai sunt prea multi care sa nu stie ce e aia un blog. Prea mult a avansat treaba cu ele, incat sa fie asa ignoranti oamenii. Ca il fac mai la misto, mai pentru trafic, mai ca n-au alta ocupatie si il abangoneaza repede, asta se poate.

 6. bad0religion Says:

  Nu vad legatura comentariului tau cu postul.

 7. Dana Says:

  Inseamna ca nu mai stii ce-ai scris.

 8. ioana Says:

  :)) CUM FACI U MEREU: SPUI LUCRURILOR PE NUME;)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: