the hardest part of this is leaving you

Tuturor ni se intampla lucruri. Bune si rele. Toti avem in jur persoane care ne ajuta. Sau nu. Toti au o casa unde sa stea, un loc unde sa-si petreaca timpul, un loc unde sa se ascunda. Tuturor ne plac anumite lucruri, altele ba. Pe astea le poate avea oricine si nimeni nu poate sa schimbe ceva. Asta inseamna viata.

Fiecare poate sa faca ce vrea, ce ii place, ce il duce mintea. Daca vrei sa faci ceva, nu mai sta pe ganduri. Fa ceea ce iti place, du-te unde vrei, cu cine vrei. Viata e prea scurta ca sa stai sa astepti pe cineva, sa fi trist din cauza unui lucru, sa te bucuri prea mult de altul, sa tii regim, sa dormi, sa faci ce nu-ti place, sa lasi timpul sa treaca aiurea.

Timpul n-o sa se opreasca in loc pentru tine, nici n-o sa-ti ofere altceva, nu toate lucrurile se vor intampla cum vrei tu, ci dupa cum actionezi. Daca ai gresit, asta e, mergi mai departe, ai prieteni ce or sa fie alaturi de tine.

Nu trebuie sa astepti mult ca sa iei decizii, dar nici sa iti para rau pentru ceea ce faci. Nici sa-ti pierzi curajul pentru o zi nasoala. Nici sa-ti faci griji. Sa fii sincer mereu, sa nu fi invidios pe altii.

In general sunt putini oameni alaturi de tine, dar pe care trebuie sa stii sa-i apreciezi. Sa nu le dai cu piciorul pentru ceva care-i mai bun doar de moment. Cei mai multi fac greseala asta iar regretele vor fi tardive. Daca nu faci lucrul ce trebuie la vremea lui, nu mai are rost.

Azi e ziua unei persoane care a insemnat candva mult pentru mine.

La multi ani!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: