weird at my school

Ehee, e vineri. A trecut repede saptamana asta. De scoala. Anul asta au aparut lucruri mai dificile, in primu rand ca e clasa a 10a, si nu e a 9a… materie mai grea, profi care cer mai mult. Partea proasta e ca:

1. ni s-a schimbat profa de geografie… n-o aveam eu la suflet pe aia veche, dar macar era blanda, mai intelegatoare cu noi si daca nu facea ceva, nu facea de frica staffului scolii. Acum ne-a luat clasa directoarea adjuncta, care anul trecut lipsise pentru ca nascuse. E foarte a dracu, colegii mei ii zic “comunista”. Am auzit ca cere super multe cunostinte pentru o nota buna, nu prea e prietena cu elevii si nici profesorii n-o plac. Acum un an se schimbasera lucrurile, postul ei a fost luat de un tip foarte tare, prof de fizica, da care facea caterinca mereu, super de gasca. Acum a venit asta. Din fericire noi avem doar o ora pe saptamana deci mai scapam. Plus ca functia nu ii permite sa ajunga la toate orele din an. 😀

2. taranii si tiganii din scoala. Mereu cand incepe scoala e naspa ca vin toti shukarii, populeaza tot Lehliul, internatul se umple, barurile si parcul la fel si chiar liceul. Ii recunosti dupa treningurile nelipsite si manelele de pe telefon, frezele, pentru care stau in oglinda la baie cate 10 minute, in urma lor formandu-se coada pana pe hol, pentru bretoanele lor.

3. muzica din liceu. Se aude tot felu de muzica house, Morandi si Usher pe holuri. E chiar naspa, ca inainte erau The Killers, Sex Pistols, Red Hot Chili Peppers, Metallica. 🙂

4. aripa liceului in care invata clasa mea e aproape goala.

5. aproape toti profii vor teste initiale si unii ne trec notele in catalog. Mi se pare aiurea in primul rand ca e materie de anul trecut si se uita. Si apoi ca nu inteleg ce ar cauta o nota ce are legatura cu trecutul in catalog.

6. trebe sa stam la curatenie, pe rand, in clasa, dupa ore.

In vacanta uitasem de unele chestii si ar fi fost misto sa fie un liceu ca lumea. Da pan la urma tre sa ma acomodez… si nu sunt singurul.

Specimenele din liceu nu fac parte din clasa mea. And nothing else matters.

Advertisements

2 Responses to “weird at my school”

  1. Gogetit Says:

    E ok ca nu sunt in clasa cu tine.Eu am 3 baieti si 28 de fete,aolo specimene!!!!

  2. strawberryFUZZ Says:

    La noi e intr-un fel bine ca avem uniforme, ca suntem toti la fel si nu vine niciunul cu treningu’ care-l vrea.
    Apoi, noi avem muzica pe hol, dar s-a interzis sa bage manele, so, e super okay.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: