Songoku ruined my bedtime.

Va amintiti de Songoku? Desenele alea de pe TVR 2 cu… ma rog, toti le stiu. Imi placeau si mie la vremea lor. Desenele astea, ‘reintalnite’ peste cativa ani, mi-au afectat programul zilnic. 😀
Un amic (Manu, era in blogroll cand avea blog) a downloadat aproape toate episoadele acestui anime. Ieri ne-am hotarat sa incepem se ne uitam asa ca azi noapte a ramas la mine. Si de cum am ajuns acasa, pe la 11 fara ceva a pornit chestia aia, si nu s-a mai ridicat din fata pcului decat la 8 dimineata. In sfarsit, am adormit pe la 8 si ceva, ca nu puteam din cauza zgomotelor. Ma trezesc la 4, el pe la 4 si ceva si ce face? Se uita la Songoku. Pana la 9 seara. Da frate, 14 ore de Songoku. Dupaia ne-am dus la ping pong cu doi prieteni, Madalina (don`t kill me) si Alex B. E relaxant.
Mai bine nu exista Songoku. Acuma iar trebuie sa astept zorii ca sa ma bag in pat. Altfel nu pot. Pe de alta parte, am citit din “Dragoste de viata” si “Cuore – Inima de copil”. Si mi-am facut curat in laptop. Si azi mi-am gasit un antivirus bun. Si vreau sa invat tenis. Si mi s-a marit viteza la net. Si am reusit sa-i imprumut cuiva un cd cu un dictionar. Si am downloadat discografia The Killers. Ah, ce-mi plac povestile cu happy end. =))

Advertisements

5 Responses to “Songoku ruined my bedtime.”

 1. MaDy Says:

  Madalina..aa?! :-w ..Edward.. Edward [-(

 2. ionut Says:

  cum pot sa imi fac si eu rost de colectzia songocu????raspundemi plz

 3. Remus Says:

  Vreau si eu sa mai vad aceste episoade odata! Zi mi mine de unde ati descarcat episoadele! TE ROOOG! Vreau sa le mai vad!

 4. Remus Says:

  TE ROG!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: