Muzica

Ce ne deprima? Ploaia, oamenii, o carte? Lucrul care ma deprima pe mine cel mai mult e muzica… da, muzica. Ca si pe altii dintre voi, cred. Si nu numai cea rock, imi spunea cineva ca rockul deprima, ca imi intuneca viata, ca imi limiteaza gandirea. Ok, eu nu cred ca e asa. Acum vorbesc de toate tipurile de muzica, dar numai de unele melodii.

Melodiile pe care le asculti cand treci printr-o perioada frumoasa, la o petrecere super faina, cand esti cu cineva drag, cand ti-o canta cineva special… eu nu pot sa mai ascult melodiile astea. Le pot da delete si gata. Pentru ca ma intristeaza, ma baga intr-o stare foarte naspa…indiferent ce fel de melodie e, cat de vesela sau nu este.

De mic am o atractie catre melodiile deprimante/triste, dar acum realizez ca defapt toate sunt asa… adica, toate vor fi, dar nu conteaza, vor aparea altele, care si astea vor deveni la fel… 😐

E o problema? Nu cred ca are nici cea mai mica legatura cu rockul…

Advertisements

3 Responses to “Muzica”

  1. Dana Says:

    Poate pentru ca melodiile respective iti amintesc de o anumita persoana (sau mai multe) de care nu vrei sa mai stii? Pe care vrei sa o dai naibii si sa fii fericit? …

  2. Lavinia Says:

    Poate te intristeaza pt k itzi dai seama k fiecare melodie p care o asc intr-un an,doi,trei va deveni ceva invechit..pt k asa se intampla acum..rare sunt melodiile care se pastreaza..se pastreaza doar melodiile care te-au impresionat si care chiar raman in suflet..:)

  3. katharsys Says:

    Nu are nici o legatura cu faptul ca melodiile se invechesc cum zici. Si sper ca nu te referi la faptul ca nu mai sunt la moda. O melodie buna va ramane bune indiferent cat de veche e. Mesajul ei si contextele adiacente iti dau o anumita stare.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: